Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Kopen met korting en ook nog de kas van de sportclub vullen? Klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is dat precies wat je doet met Mats.

Mats heeft namelijk één duidelijk doel: jou én de amateursport Matsen! Je hebt met de Mats-pas een uniek spaarprogramma in handen. Als Mats-lid krijg je exclusieve kortingen die je spaart op je Mats-account in de vorm van waardepunten (1 waardepunt = 1 euro). Deze kun je later verzilveren bij de aangesloten winkels en bedrijven. Je vindt op deze website alle aanbiedingen van grote landelijke bedrijven waar je deze exclusieve Mats-korting krijgt. Maar op dit moment sluiten er dagelijks ook tientallen lokale winkels zich aan.

In de praktijk

Mats-korting in de winkel
Bij de meeste aangesloten winkels wordt aan de kassa de korting direct in waardepunten op je pas bijgeschreven via de pin-terminal. 10% van dit kortingsbedrag gaat direct in keiharde euro’s naar de sportvereniging van jouw keuze.

Mats-korting online
Er zijn talloze webshops aangesloten bij Mats. Zodra Mats van de webshop je betalingsbevestiging heeft ontvangen, krijg jij je punten automatisch bijgeschreven op je account.

Hoeveel heb ik gespaard?
Bij ontvangst van je pas ontvang je de inlogcode voor je persoonlijke account. In dit persoonlijke account kun je al jouw transacties zien, je spaartegoed en natuurlijk hoeveel jij gespaard hebt voor jouw sportvereniging!

Direct naar amazingkids voor kinderkleding

Bij Mats hebben we tevens een samenwerking met amazingkids.nl. Amazingkids is een webshop voor kinderkleding. Je kunt daar willekeurig kinderkleding uitzoeken en bestellen. Op het moment dat je gaat afrekenen vul je heel eenvoudig MATS in bij de couponcodes. Err wordt dan automatisch maat liefst 30% kassakorting verrekend op de totaalprijs. Deze korting/actie is geldig tot het einde van het jaar. Dat is geen rommel, zoals we dat in de volksmond zeggen .

Mocht je meer informatie willen hebben aangaande de actie van amazingkid stuur ons dan een email op info:matsnederland.nl


Bezoek ook onze overige pagina’s:

Contact
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Registreren
Sportverenigingen
Welkom bij Mats