lease auto via Mats

Financial lease via Mats voor ondernemers

We hebben nu een speciale aanbieding! Mats Nederland zou Mats Nederland niet zijn, wanneer we niet van alle markten thuis zijn. Zodoende hebben we een leuke nieuwe aanbieding voor u. Het gaat hierin om het voordelig leasen van een auto. Wanneer we zeggen: Een auto leasen, bedoelen wij financial lease. De actie geldt alleen voorondernemers. Een auto leasen kan namelijk middels private lease en financial lease. Private lease is voor particulieren. lease voor bedrijven is een voordelige mogelijkheid om zowel een leuke auto te rijden en extra kosten te maken voor je bedrijf om op die manier te winst te drukken. Win-win dus.


 

financial lease Wij hebben bij 1 van de leasemaatschappijen als partner aangesloten en een korting van 20% op de maandelijkse lease kosten weten te bedingen voor onze leden.

Uiteraard gaat er wel een grondige BKR toetsing aan vooraf, want je kunt namelijk geen negatief BKR advies op je rug hebben plakken, wil je voor het leasen van een auto in aanmerking komen. Dit geldt overigens voor eenmanszaken, waarbij het bedrijf tevens de privé persoon is. Voor BV’s en overige bedrijfsvormen ie er geen BKR toetsing nodig, maar moeten wel de cijfers van de afgelopen 3 jaar worden overlegd.

Mocht je dus net begonnen zijn met ondernemen, dan wordt dit zoals je hebt kunnen lezen een lastig verhaal. Echter hebben wij er ook nog eens voor gezorgd dat deze normaal gesproken periode van 3 jaar ingekort kan worden voor onze leden, naar 2 jaar. Wat ontzettend goed nieuws is natuurlijk. Op deze manier wordt het leasen van een auto niet alleen voordeliger, maar ook laagdrempeliger.

Mocht je meer willen weten over de financial lease actie van Mats of wil je je direct aanmelden, dan kan dat. Stuur eenvoudigweg een mailtje met je vraag en of gegevens naar: financiallease@matsnederland.nl of bel ons op 087-66435672

contact